Friday, November 23, 2012

Mani Da: "Ciate Caviar"                                                                 ‘Ciate Caviar’ 

Pas lançimit të suksesshëm të koleksionit të tijë të parë,  ‘Ciate Caviar’ ka vendosur të hedhë në treg edhe një koleksion tjetër manikyrash, për sezonin Fall-Winter. Ngjyrat që kam zgjedhur janë kombinime të vecanta, jam e sigurtë që njëra nga ato do t’ju mahnisë. Idetë janë të pafundme, kur bëhet fjalë për të dizenjuar thonjtë, por ky koleksion paraqet një set të cilin, nuk e keni parë asnjëherë. Ngjyra të forta, që spikasin të realizuara në perfeksion, me llakun që vendosët siper këtyre ngjyrave, i cili ka në përbërjen e tij kokërriza shumë ngjyrëshe. Një nga koleksionët, e bujëshme në botën e modës, pasi zbulon kombinime të cmendura, për zbukurimin e thonjëve. Një koleksion i cili ka tejkaluar imagjinatën dhe parashikimet në fakt. E në fakt deri tani nuk ka konkurrencë. Ngjyrat e përfshira në këtë koleksion janë bërë për të goditur e duke qënë se me mua e dhane efektin, besoj edhe tek ju do të kenë ndikim :) M.O


1 comment: