Saturday, December 8, 2012

All About NAILS :)THONJTE 

Ngjyra te ndryshme modele te ndryshme. Miksim, larmishmeri, te thjesht, ekstravagant, qe na perfaqesoje, behen pjese e jona dhe na prezantojne. Keto jane thonjte. Kam servirur per ju  je kolazh qe shpresoj t'ju perqeje. Me poshte gjeni linkun. xoxo M.O    


No comments:

Post a Comment